Fire_modellen_tyk.png

HVAD HAR DU BRUG FOR FRA MIG?

FÅ EFFEKTIVE REDSKABER TIL DIG
- OG DIT PARFORHOLD

Hver 14. dag modtager du gode råd og øvelser til dig – og dit parforhold. 
Få rabatter, invitationer og fordele direkte i din inbox.

Læs i persondatapolitikken om hvordan jeg behandler dine oplysninger

De ovenstående seks ord er et af de vigtigste spørgsmål, du kan stille, når din partner er ude i et mentalt stormvejr. Måske har chefen igen opført sig som en seksårig. Der er et dilemma i vennekredsen – eller noget helt tredje på færde, som er svært at få sat ord på.

Når disse situationer opstår, har vi en tendens til at feje bekymringerne til side for vores partner. Måske med det vi tror de gerne vil høre. “Han/hun skal nok blive god igen”. “Det skal nok gå over”. “Det skal du ikke bekymre dig over.” Selvom det føles som om du beroliger din partner, har det dog tit en kortsigtet eller modsat effekt.

Det kan være at du tænker, at det er et noget åbent spørgsmål at stille? Men netop det, at du tilbyder dig selv ad libitum, og giver frit lejde på alle hylder, er en meget effektiv og kærlig måde at understøtte din partners mulighed for at få hjælp i en svær situation. 

Ofte er det ikke det helt store, der skal til. Det kan være, at der er behov for et langt bamsekram eller et par trøstende ord. Måske har din partner behov for at få luftet en bunke tumultariske tanker, hvor du blot lytter uden at komme med løsningsmodeller. 

Kommer der ikke et umiddelbart behov fra din partner, kan du blot gøre opmærksom på, at tilbuddet ikke forsvinder – og at du er tilgængelig hvis et behov skulle opstå.

Det vigtigste er, at du stiller op, når du fornemmer, at din partner har en følelsesmæssig udfordring. For det kan være enormt svært at bede om noget,

når man i forvejen er et sårbart sted. Eller også er det bare uendelig rart, at ens partner tilbyder noget, man ikke vidste man havde brug for; at man fik opmærksomhed.

Bon courage

Kh

//Mikkel