For nu snart en del år siden gik det langsomt op for mig, at jeg aldrig havde forstået, hvad det ville sige at være i et parforhold. At måden jeg havde lært at tage ansvar for mig selv og min relationer – var underfrankeret. For mig handlede det om at komme hjem med en pose penge til familien og sørge for, at græsplænen var slået. Men at tage ansvar for de negative, eller konfliktfyldte følelser i mig selv og min relation – var desværre ukendt territorium.

Desværre gik dette op for mig et stykke tid efter, at jeg havde underskrevet mine skilsmissepapirer.

Gennem terapi, samtaler, og tusindvis af tænkte tanker, besluttede jeg, for første gang i mit liv, at tage bevidst ansvar for, hvem jeg var – og gerne ville være. Det gik op for mig, at jeg ikke var den eneste i verden der havde udfordringer med at mærke sig selv og kunne navigere i parforholdet. Så jeg stoppede min 20 års karriere i kommunikationsbranchen – og fokuserede på mit formål: At genfinde mandens identitet.

 

For mig handler en vigtig del af livet om at være følelsesmæssig bevidst om, hvem du er – og være villig til, at tage ansvar for alle sider af dig selv. Også dem der kan være udfordrende og potentiel knapt så behagelige. For gør vi ikke det, kommer vi på et tidspunkt i uføre med os selv – og dem, vi elsker. 

Jeg vil gerne hjælpe med at give mine klienter, lyttere og kursister den følelsesmæssige bevidsthed, jeg ikke selv havde – og lære dem at kommunikere ud fra, hvem de i virkeligheden er. Hvad de står for. Og hvor deres grænser går.

KORT
OM MIG

· 46 år – og far til en datter

· Bor i Nordsjælland

· 20 års erfaring fra reklamebranchen

· ICF certificeret coach med kraftfuld kommunikation som overbygning 

· Vært på podcasten HANKØN

· Forfatter bag bogen HANKØN

· Foredragsholder og debattør 

FÅ GODE RÅD TIL DIG
- OG DIT PARFORHOLD

Hvordan finder jeg mine behov? Hvordan gør jeg min relation endnu stærkere? Hvordan får jeg den bedste date? Hvordan bliver min partner og jeg eksperter i at tale sammen? Hvad gør jeg med en jaloux partner?

Få svarene i mit nyhedsbrev. Her får du gode råd og øvelser til dig – og dit parforhold. Modtag rabatter, invitationer – og fordele direkte i din inbox.

Du bliver samtidigt tilmeldt mit nyhedsbrev – hvor du bl.a modtager gode råd til dig – og dit parforhold. Du kan naturligvis altid afmelde dig. 

Læs i persondatapolitikken om hvordan jeg behandler dine oplysninger.