BOGEN + HILSEN
+ FRAGT KUN 249 KR.

HANKØN er bogen der tilbyder dig enkle, håndgribelige værktøjer til at arbejde med dig selv – og få en langt større følelsesmæssig bevidsthed om, hvem du er. Det giver dig muligheden for at tage en mere bevidst rolle i dit liv. Du bliver i stand til at blive tydelig om, hvad du vil og ikke vil – og hvor dine grænser går.

Bogen er bygget op om en livsfilosofi der er båret af fire værdier. Ansvar, formål, behov og sårbarhed. Værdierne giver dig muligheden for løbende at tjekke ind med dig selv, og se om vejen du er på, er den rigtige. Du kan også bruge bogen, hvis du har brug for en periodisk ‘olietjek’.

De fire værdier indsat i modellen

HANKØN er den humoristiske håndbog der prikker dig blidt på skulderen og venligt gør opmærksom på, at du som mand har et endnu større potentiale, end du gik og troede. Den er skrevet i øjenhøjde og giver dig som læser muligheden for med det samme, at komme i gang. Og det er uafhængigt af, hvor meget hvor eller lidt, du før har arbejdet med dig selv.

Bogen beskriver også en desillusioneret mands rejse fra at være lammet af skilsmisse og livskrise til at indse, hvad at tage ansvar for sit eget liv er for en størrelse.

Det er også historien om stram lycra, misforstået maskulinitet og om at gemme sig i haven for at undgå ubehagelige samtaler.

Illustration fra bogen

FÅ ET KAPITEL
AF HANKØN GRATIS

Du bliver samtidigt tilmeldt mit nyhedsbrev – hvor du bl.a modtager gode råd til dig – og dit parforhold. Du kan naturligvis altid afmelde dig. 

Læs i persondatapolitikken om hvordan jeg behandler dine oplysninger.

halv bog frittet

FÅ ET GRATIS KAPITEL AF HANKØN​

Modtag min prolog fra min bog ‘HANKØN’
helt og aldeles gratis.

Du bliver samtidigt tilmeldt mit nyhedsbrev – hvor du bl.a modtager gode råd til dig – og dit parforhold. Du kan naturligvis altid afmelde dig. 

Læs i persondatapolitikken om, hvordan jeg behandler dine oplysninger.