Hvordan tager jeg tydeligt ansvar i min relation? Hvordan bliver jeg ekspert i samtale med min partner? Hvordan finder jeg ind til mine behov? Og er jeg tydelig overfor min partner, om hvad jeg gerne vil – og ikke vil? 

Få svarene i mine foredrag og workshops.

DET FÅR DU I FOREDragene

· Humoristisk og underholdende

· Altid i øjenhøjde

· Personligt

· Tankevækkende

· Håndterbare værktøjer der er til at arbejde videre med.

HANKØN - FIRE VÆRDIER TIL AT GENFINDE DIN IDENTITET

Foredraget introducerer en ny livsfilosofi båret af fire grundlæggende værdier. Ansvar, formål, behov og sårbarhed. Filosofien tilbyder håndgribelige værktøjer til dig der ønsker at blive klogere på dig selv, dit parforhold – og tage en endnu mere bevidst og ansvarsfuld rolle i dit eget liv. 

Du får værktøjer til at se, hvordan du kan tage ansvar for din relation. Du lærer, Hvordan du kan finde ind til dine behov, så du ikke tilsidesætter dig selv. Du bliver tydeligere på, hvad dit bidrag med din karriere er. Og du vil få en større forståelse af, hvordan sårbarhed kan spille en effektiv rolle i dit liv.

SOM WORKSHOP

Foredraget kan også bookes som workshop. Her gennemgår jeg de fire værdier mere deltaljeret. Deltagerne arbejder med opgaver og øvelser der har til formål at integrere de fire værdier som en livsfilosofi. Jeg skræddersyr workshoppen efter jeres behov. Dog anbefaler jeg, at I sætter minimum 4 timer af til workshoppen.

Hvem HENVENDER FOREDRAGET SIG til?

Manden, kvinden eller parret der vil have håndgribelige værktøjer til at arbejde med sig selv.
Du kan være mellem forhold, på vej ud af et – eller blot have et ønske om, at gør dig endnu
bedre i dit nuværende.

SAMTALEN ER KONGEN

Samtalen mellem jer er det vigtigste for, at jeres parforhold kan vokse, så I forbliver relevant for hinanden.

Desværre er der mange forhold, hvor samtalen forstummer eller negligeres. Andre taler sammen, men har slet ikke et fælles sprog for, hvordan man kommunikerer bevidst og respektfuldt med hinanden. Og især ikke, når det kommer til svære eller konfliktfyldte områder.

Foredraget fokuserer på, hvordan du og din partner opnår den gode samtale og introducerer deltagerne for et sæt specifikke regler og måder, man kan tale sammen på. Dette sikrer at kommunikationen kan flyde bedre. I skaber sammen et ‘rum’, hvor spillereglerne er lige baseret på tydelighed, empati og respekt for jeres naturlige forskelligheder.

SOM WORKSHOP

Foredraget kan også bookes som workshop. Her gennemgår jeg reglerne mere deltaljeret. Deltagerne skal lave opgaver og øvelser med hinanden. Jeg skræddersyr workshoppen efter jeres behov. Dog anbefaler jeg, at I sætter minimum 4 timer af til workshoppen.

Hvem HENVENDER FOREDRAGET SIG til?

Manden, kvinden eller parret der vil have håndgribelige værktøjer til at arbejde med sig selv.
Du kan være mellem forhold, på vej ud af et – eller blot have et ønske om, at gøre det
forhold du er i endnu bedre.

FIND DIT FORMÅL

Hvis du i én linje skal skrive, hvad det er, du gerne vil bidrage med til verden – hvad skal der så stå?

I hverdagen bruger vi de bedste timer på døgnet med at arbejde – og desværre er det for mange blot et nødvendigt onde. For der skal jo penge i kassen. Men hvad nu, hvis du kan gå på arbejdet med fornemmelse af, at du gør en forskel? At du bidrager med noget til den verden, du er en del af? Undersøgelser viser, at mennesker der går på arbejdet med et højere formål, generelt er gladere – og føler sig mere opfyldt i deres liv. 

Vi ser på, hvad der skaber et godt formål, og du får håndgribelige værktøjer til at finde ind til at blive bevidst om, hvad der driver dit bidrag.

SOM WORKSHOP

Foredraget kan også bookes som workshop. Her gennemgår jeg formål mere deltaljeret. Deltagerne skal lave opgaver og øvelser med hinanden. Jeg skræddersyr workshoppen efter jeres behov. Dog anbefaler jeg, at I sætter minimum 4 timer af til workshoppen.

Hvem HENVENDER FOREDRAGET SIG til?

Emnet er universalt for alle, der ønsker at blive mere bevidst om sit formål. Om I er en samling af selvstændige, en lille, mellem eller stor virksomhed, er dette rellevant.

KAN DU IKKE FINDE DET DU SØGER?

Manden, kærlighed og kommunikationen i parforholdet er store emner. Så kan du ikke finde det, du specifikt søger til dit arrangement, er du altid velkommen til at maile Christina Thiemer. 
Så skræddersyr vi et foredrag eller en workshop som passer til jeres behov.

FÅ GODE RÅD TIL DIG
- OG DIT PARFORHOLD

Hvordan finder jeg mine behov? Hvordan gør jeg min relation endnu stærkere? Hvordan får jeg den bedste date? Hvordan bliver min partner og jeg eksperter i at tale sammen? Hvad gør jeg med en jaloux partner?

Få svarene i mit nyhedsbrev. Her får du gode råd og øvelser til dig – og dit parforhold. Modtag rabatter, invitationer – og fordele direkte i din inbox.

Du bliver samtidigt tilmeldt mit nyhedsbrev – hvor du bl.a modtager gode råd til dig – og dit parforhold. Du kan naturligvis altid afmelde dig. 

Læs i persondatapolitikken om hvordan jeg behandler dine oplysninger.