I podcasten HANKØN kan du møde en lang række kendte danske mænd i underholdende, meget personlige og ærlige interviews. Vi taler om, hvordan deres udfordringer og erfaringer i livet har formet dem. Jeg mener, at en mand skal være bevidst om at være til stede i sit liv liv ud fra mine fire værdier:
Ansvar, formål, behov og sårbarhed.

For nogle år siden blev jeg skilt – og det kom meget bag på mig. Faktisk havde jeg slet ikke set det komme. Det gik op for mig, i efterdønningerne af mit ægteskab, at der var mange ting indeni mig, som jeg aldrig rigtigt har været følelsesmæssigt bevidst om, imens jeg har været i forhold. Og at jeg i virkeligheden måske aldrig rigtig havde taget stilling til, hvad det ville sige at være i et parforhold. 

Jeg fandt også ud af, at jeg ikke var den eneste der havde samme udfordringer.

Derfor besluttede jeg at tale med mænd, som jeg syntes var inspirerende for at lære af deres erfaringer. Og så var HANKØN født.

HANKØN kom til verdenen i 2019 – og udkommer hver 14. dag. I dag har podcasten heldigvis mange tusinde lyttere – der hver måned troligt lytter med. Det er efterhånden blevet til et stort bagkatalog med skuespillere, musikere, komikere, politikere, journalister og iværksættere.

SÆSON 05 /

ANDRE PODCASTS

Vi dykker ned i maskinrummet på relationen, og ser nærmere på de udfordringer forholdet kan udfordre os på. Du får håndgribelige værktøjer og øvelser til forholdets mange facetter. 

I podcasten taler jeg med min faste medvært den mangeårige parterapeut Peter Kongshaug – om alt fra den første date, den gode samtale, og hvis det skulle komme til det – skilsmissen.

EPS 01 – KRISEN
‘Kom stærkere ud som par’.

EPS 02 – SKILSMISSEN
‘Kostede ferien forholdet?’

EPS 03 – DATING
‘Giv jer selv de bedste betingelser’.

EPS 04 – SAMTALEN ER KONGEN
‘Forstå vigtigheden i kommunikationen’

EPS 05 – TILBAGE I SADLEN
‘Find tilbage til hinanden’

EPS 06 – LÆR AT HÅNDTERE KRITIK I DIT FORHOLD
‘Forstå kritikkens vigtige rolle i forholdet’

EPS 07 – SAMMEN OM SAMTALEN
‘Træn de svære samtaler i dit parforhold’

I ‘Skal vi være kærester?’ undersøger jeg sammen med Carla Mikkelborg parforholdet og nogle af de store faser, man går igennem. Vi fortæller om egne oplevelser med den svære kærlighed, og så hjælper vi lyttere med deres udfordringer og kommer med gode råd om den gode date, krisen i parforholdet, at starte det gode forhold og ikke mindst om bruddet.

Lyt med og bliv lidt klogere på dit eget kærlighedsliv. 

EPS 04 – KRISE I PARFORHOLDET
Råd til hvordan I kommer igennem

EPS 05 – THE BREAKUP
Hvordan du kommer videre

FÅ GODE RÅD TIL DIG
- OG DIT PARFORHOLD

Hvordan finder jeg mine behov? Hvordan gør jeg min relation endnu stærkere? Hvordan får jeg den bedste date? Hvordan bliver min partner og jeg eksperter i at tale sammen? Hvad gør jeg med en jaloux partner?

Få svarene i mit nyhedsbrev. Her får du gode råd og øvelser til dig – og dit parforhold. Modtag rabatter, invitationer – og fordele direkte i din inbox.

Du bliver samtidigt tilmeldt mit nyhedsbrev – hvor du bl.a modtager gode råd til dig – og dit parforhold. Du kan naturligvis altid afmelde dig. 

Læs i persondatapolitikken om hvordan jeg behandler dine oplysninger.