Mangler du ord for, hvad der foregår indeni dig? Er du i tvivl om, hvad dine behov er i din relation? Er det udfordrende at tale med din partner, uden at det går i hårdknude? Er du udfordret, når det kommer til at sætte ord på dine følelser? Er skilsmissen svær at komme over? Er der jalousi i din relation?

Det kan jeg hjælpe dig med.

INDIVIDUEL COACHING

Mit mål er at træne dig til at blive følelsesmæssig bevidst om dig selv, det parforhold du er i – eller det næste du bevidst ønsker at gå ind i. Vi kommer til at arbejde med, hvad det vil sige at tage følelsesmæssigt ansvar for alle sider af dig. Ikke blot det der er komfortabelt – men også det der kan gøre nas. Du bliver bevidst om, hvilke følelsesmæssige behov du har, så du ikke tilsidesætter vigtige sider, af hvem du er. Du lærer din sårbarhed at kende – og bliver trænet i, hvordan du kan kommunikere autentisk. 

Resultatet er, at du kommer til at stå tydeligt overfor dig selv – men også dine omgivelser. Du bliver tydelig i din kommunikation, når det kommer til, hvad du kan, vil og ikke vil. Og hvor dine grænser går.

Min coaching skal ikke ses som terapi i den klassiske forstand. Den handler om at skabe forandring og flytte dig ved at gøre dig bevidst, om hvem du er nu. Det vil sige, at vores arbejde sammen ikke har fokus på f.eks. at dykke ned i dine barndomstraumer. Coachingen handler om, at skabe nye positive oplevelser der ser fremad. Naturligvis tager vi din bagage med i ligningen – den er en del, af hvem du er.

DET FÅR DU UD AF DIN INDIVIDUELLE COACHING

· Bedre adgang til dig selv og dit følelsesliv  

· Forstå dit ansvar for dig selv – og din relation

· Bevidst om dine behov – og kunne udtrykke dem

· Kende dit formål og hvad du gerne vil bidrage med til verdenen

· Kommunikere tydelig og ansvarligt og om hvad du vil – og ikke vil

· Udtrykke dine behov, grænser og begrænsninger

· At selvstændigt kunne arbejde videre med dig selv og dit parforhold.DET SIGER KLIENTERNE

PAR COACHING

Der er kun én måde, at I som par kan få justeret, forbedre og fremtidssikre jeres relation.

Samtalen.

I par coaching træner vi fokuseret på at gøre jer stærkere til, at kommunikere med hinanden. Især når det kommer til at have samtaler, der potentielt kan være konfliktfyldte. I får håndgribelige værktøjer til, hvordan I bevidst kan være til stede i samtalen, kommunikere opmærksomt og konstruktivt med hinanden. Vi identificerer hvilke mønstre, I ubevidst har brugt, der har været usunde for måden, I har kommunikeret. Disse erstatter vi med nye og sunde, der gør jer bevidste om jeres roller i samtalen.

Det sikrer, at I sammen bevidst kan tage ansvar for tydelige, respektfulde og sårbare samtaler, der gør jer til eksperter i at vedligeholde og fremtidssikre jeres parforhold.

Det er godt at vide, hvordan man er farvet af fortiden. Men den skal ikke forme og definere fremtiden. I min par coachinger har jeg fokus på at se fremad og skabe nye mønstre, der gør jeres gamle irellevante. For mig er det vigtigt under sessionen at skabe et trygt rum, hvor vi sammen kan tale åbent, tydeligt, respektfuldt og sårbart. Hvor der også er plads ti,l at vi kan eksperimentere og lege os frem til, hvad der er bedst for jer. 

Det er min erfaring at dette er ingredienserne til succesfulde sessioner der også giver de bedste resultater i den virkelige verden.
DET FÅR I UD AF PAR COACHINGEN

· Lære at kommunikere endnu tydeligere og mere empatisk med hinanden

· Lære at give plads til hinanden

· Tydelige spilleregler for, hvordan og hvornår I skal tale sammen

· Bryde dårlige mønstre i jeres kommunikation

· Lære at forebygge konflikter

· Forstå at din partners kritik er en mulighed for at vokse som par.RYD OP I DIT BRUD

Fem samtaler der giver dig værktøjer til at komme videre

Når vi stopper i en relation, står vi overfor et valg. Vi kan tørre ansvaret for bruddet af vores tidligere partner og vende blikket mod et nyt forhold, når vi igen har fået pusten. Eller vi kan stoppe op og bruge den erfaring, der kan læres af det afsluttede forhold og blive klogere på os selv, vores følelser og mønstre. 

Denne tilgang gør, at når du skal indgå i dit næste forhold, vil være mere opmærksom, have en større følelsesmæssig bevidsthed og en langt bedre forståelse for dit eget ansvar og følelsesmæssige behov. Resultatet bliver, at du kan bygge fremtidige forhold, der har en langt bedre holdbarhed, og som giver bevidst plads til dig og dine behov.

FEM SAMTALER MED FOKUS PÅ FREMTIDEN

I sessionerne vil vi sammen først kigge på dit tidligere forhold, og ser på, hvad der har gjort, at bruddet er opstået. Vi ser på din rolle og de mønstre, som du har haft i forholdet. Hvordan du har taget ansvar for dig selv og relationen. 

Herfra arbejder vi med at se fremad. Vi undersøger, hvordan du kan sikre, at du herfra bedre kan tage ansvar for dig selv og dine behov. Vi vil også arbejde med, hvordan du kan blive endnu bedre til ansvarligt, at kommunikere f.eks. om dine behov, og du får værktøjer så du kan mestre denne type samtaler.

Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål om forløbet, kunne være noget for dig på 22 30 01 30.

Det får du ud af forløbet:

· En større følelsesmæssig bevidsthed

· En større bevidst om dine følelsesmæssige behov

· Ny forståelse af dine mønstre

· Styrket din kommunikationverdenen

· Værktøjer til at navigere i fremtidige relationer.

PRIS: 6.995 kr.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon: 22 30 01 30.

LIVsfilosofien om de fire værdier

De fire værdier er byggestenene til min livsfilosofi. Ikke alene er de omdrejningspunktet for mit coaching, foredrag, workshops og podcast – men også værdier jeg selv lever efter. Det er essentielt, at du har nogle tydelige hjørnesten, som du altid kan tage fat i. Især når du føler, at livet slingrer – eller når du blot skal have en pejling på, hvilken retning du er på vej i.

Når jeg coacher, lærer jeg dig at bruge modellen i dit eget liv. Så du altid effektivt kan bruge den til at blive klogere på dig selv og din livssituation. Når du har trænet modellen, vil du kende dig selv bedre, så du kan være tydelig, ikke bare overfor dig selv, men også overfor din partner og dine omgivelser.

FÅ TRE RÅD TIL DEN GODE SAMTALE MED DIN PARTNER

Få tre vigtige grundregler for en god samtale som kan hjælpe dig og din partner til en endnu bedre kommunikation. Ikke alene fungerer de med din partner – men du kan også bruge dem med venner, kollegaer – eller din nabo

Du bliver samtidigt tilmeldt mit nyhedsbrev – hvor du bl.a modtager gode råd til dig – og dit parforhold. Du kan naturligvis altid afmelde dig. 

Læs i persondatapolitikken om hvordan jeg behandler dine oplysninger.

PRISER OG PAKKER

ENKELTE SESSIONER

Individuel coaching: 1.550 kr.

Par coaching: 1.750 kr.

FORDELE VED KØB AF PAKKER

At blive coachet kan sammenlignes med at gå i fitnesscenteret. Du får ikke store overarme og lår som en græsk gud over natten. Som så meget andet i verden kræver det træning og gentagelse for at komme i fornuftig form. Det samme gælder, når du skal træne din bevidsthed op og arbejde med dig selv. Det tager tid. Derfor tilbyder jeg forskellige pakker til forskellige behov. 

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at ringe på 22 30 01 20 – eller skrive en mail.

MULIGHED FOR RATEBETALING PÅ PAKKE 2 OG 3

Du har muligheden for at dele betalingen i op til tre rater på de to største pakker.

pakke-1
Pakke-2
Pakke-3

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Som personlig coach er det først og fremmest mit job at sørge for, at du bliver bevidst om, hvilke udfordringer, du står med i dit liv. Efterfølgende arbejder jeg sammen med dig for at sikre, at du får de værktøjer der skal til for, at du permanent kan lave ændringerne i dit liv.

Som personlig coach træner jeg dig til at blive bevidst om hele dit følelsesliv. Ikke bare det der er behagelig, men også at kunne tage ansvar for de svære følelser. Jeg træner dig i at kunne tale ud fra dit autentiske jeg, så det bliver tydeligt for din omverden, hvem du er, hvad du vil – og ikke vil. I processen har jeg stort fokus på at træne dig i at kommunikere med dig selv – og tydeliggøre for dig, hvor dine udfordringer ligger – og hvorfor. Og så får du værktøjer til selv at kunne arbejde videre med din egen udvikling.

Fællesnævneren for mine klienter er, at de ønsker at blive mere bevidste om deres eget følelsesliv for bedre at kunne tage ansvar for hele det menneske, de er. På godt og ondt. De er trætte af at have blinde vinkler i deres liv, og hvad det koster dem personligt. Endvidere drømmer de om ansvarsfuldt at kunne kommunikere ud fra deres egne behov eller sårbarhed.

Jeg coacher mænd fra ca. 25 – 55 år. Det er nylige singler som ønsker at blive bedre til at forstå sig selv og deres brud. Andre er i faste relationer men vil have en mere bevidst rolle i deres parforhold. Der er også mænd der blot vil træne sig selv til bedre at forstå sit ansvar, formål, behov og sårbarhed. Så de, når de næste gang møder en potentiel partner, er langt mere bevidste om deres rolle i forholdet. Og blive endnu bedre til at kommunikere ud fra deres følelsesliv. 

Jeg coacher også par der ønsker at blive bedre til at kommunikere med hinanden. Det kan f.eks. være, at de er gået sur i samtalen – eller aldrig fik skabt sig et fælles sprog. Måske er der brug for, at den ene skal trænes i at blive tydeligere i, hvad han/hun vil eller har behov for.

Det kan nogen gange være nok at tale med kæresten, et familiemedlem eller en god ven, når du går og bakser med følelsesmæssige udfordringer i dit liv. Men der er udfordringer i livet, der ikke kan løses med blot et godt velmenende råd men kræver, at du handler radikalt anderledes, end du plejer.

Det er her jeg som coach kan hjælpe med at identificere, hvad din udfordring handler om. Du får værktøjer og handlingsplaner der resulterer i, at du flytter dig i den rigtige retning, bryder dine uheldige mønstre og kommer i mål.

I vores session ser jeg det som min fornemmeste opgave at skabe en tryg, undersøgende og opklarende samtale mellem dig og mig. Det gør jeg ved at tage ansvar for at lytte fokuseret til, hvad du siger, dele mine erfaringer og stille opklarende spørgsmål. Og engang imellem, hvis nødvendigt, puffe lidt til dig, og udfordre dine holdninger. 

Der er ikke det, vi ikke kan tale om, eller de tanker du ikke kan dele. Der er frit på alle hylder. Det i min optik, hvad en god og spændende samtale mellem to mennesker skal kunne rumme. For det resulterer i, at du får pladsen til at kigge bevidst ind i dig selv – og føle dig hørt og forstået.

DET MED SMÅT DER SKAL STÅ MED STORT

Har du valgt en af pakkerne, vil du efter første session modtage en faktura på hele beløbet. Skulle du imod forventning ikke ønske at fortsætte forløbet, faktureres du kun for den ene session.

Coachingen foregår enten i min praksis i Nordsjælland – eller online. Der er også mulighed for at lave en ‘walk and talk’ efter aftale. Aflysninger skal ske 24 timer før aftalen, ellers bliver du faktureret for den fulde session. 

Hvis du oplever at coachingen ikke lever op til dine ønsker, forventer jeg, at du fortæller mig det. Så kan vi med det samme kan tilrette dit forløb – og komme tilbage styrket i vores forløb. 

Jeg har tavshedspligt og må ikke tale med tredje part om vores samtaler. Dog ikke, når jeg, ifølge den gældende lovgivning, har oplysningspligt til eksempelvis de sociale myndigheder eller politi.

HAR DU SPØRGMÅL?

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til, om coaching er noget for dig – eller dit parforhold
Hvis du foretrækker det, kan du også ringe til mig på 22 30 01 30